Hoeslaken aanbieding/sale online!

Op zoek naar een passend hoeslaken? Neem een kijkje in onze assortiment. Bedlinnenexpert biedt u goedkope hoeslakens online aan! Of u nou een dik matras heeft of een (split) topper matras, bij ons vindt u hoeslakens in verschillende materialen en maten. Een hoeslaken voor en om iedere matras!

Wij hebben de 4 meest gebruikte materialen voor hoeslakens blijvend in prijs verlaagd. Iedere materiaal kenmerkt zich door zijn unieke eigenschappen. Hieronder worden deze kort beschreven, zodat u beter kunt bepalen welke soort en materiaal het best bij u past.


Katoen

Dit materiaal is een 100% natuurproduct. Voor hoeslakens is katoen bij uitstek het meest gebruikte materiaal. Katoen is gewild door zijn unieke eigenschappen en is tevens functioneel voor productie van meerdere bedtextiel producten. Katoen is "ademend" en kan goed vocht opnemen. Verder is het een sterk en duurzaam materiaal, waardoor u zeker waar krijgt voor uw geld.


Jersey (stretch-katoen)

Ook jersey is van 100% katoen, echter door gebruikmaking van een verschillend soort brei-weeftechniek voelt deze anders aan. Jersey is gemaakt van katoenvezels en dus ook een natuurproduct. Een uniek eigenschap van jersey is dat deze stof een elastische en rekbare karakteristiek heeft.  Dit maakt het een bijzonder geschikt materiaal voor hoeslakens omdat deze, mede door de rondom elastiek, dan mooi strak om de matras komen te zitten zonder plooien. Tevens is jersey een volledig strijkvrije stof.


Dubbeldik geweven Jersey

De dubbeldik geweven jersey is precies dezelfde stof als de hierboven beschreven jersey, echter 2 keer de dikte. Het heeft hierdoor een betere kwaliteit met identieke eigenschappen. Je betaalt er iets meer voor maar dat zie je absoluut terug in de kwaliteit. Ook hier beschikt de hoeslaken van rondom elastiek, waardoor het nog makkelijker wordt je hoeslaken om je matras te trekken. Tevens is dubbel jersey geschikt voor langere matrasssen van 210 en 220 cm. Jersey is een strijkvrije stof.


Molton

Moltons worden gemaakt van opgeruwde katoen. Deze hebben als eigenschap dat ze een uitstekend absorberend vermogen hebben. Een molton wordt gebruikt om direct om het matras te doen. Hierdoor wordt het matras extra beschermt tegen het lichaamsvocht dat u tijdens het slapen verliest. Er zijn naast de normale moltons ook nog de waterdichte moltons. Deze bieden uw matras de optimale bescherming in geval van incontinentie.