Katoenen Split topper/ aanbieding online!

Bedlinnenexpert biedt u een passend hoeslaken voor uw split topper aan! Een elektische boxspring of een verstelbaar bed is uitermate geschikt voor mensen die verschillende lig- of zitvoorkeur hebben. Maar wat voor soort hoeslaken heb je dan nodig indien je een verstelbare boxspring/bed hebt met een topper erop? antwoord: split topper hoeslaken. 

Een split topper hoeslaken is speciaal gemaakt voor topper matrassen en is heel handig in gebruik. De hoeslakens zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen. Deze zijn tevens voorzien van een split, dus zeer geschikt voor een elektrische boxspring. De split topper hoeslakens zijn voorzien van elastiek en zijn door de hoekhoogte van 7-10 cm speciaal bedoeld voor toppers!

We hebben de katoenen hoeslaken met split en de jersey (stretch-katoen) hoeslaken met split. Deze hebben beide een split van ruim 90-100cm en geschikt voor elektrische boxsprings. Verkrijgbaar in alle gangbare maten en door hun neutrale aardse kleuren passen ze in iedere slaapkamer met verchillende interieurstijlen.